Exuviance

Exuviance hudvårdsprodukter är gjorda för den moderna människan som vill se verkliga resultat, utan att det är besvärligt eller kostar en förmögenhet. Alla Exuviance produkter passar så väl män som kvinnor som vill hålla sitt utseende fräscht längre. Produkterna är speciellt utvecklade för att även passa känslig hud.

Köp Exuviance Professional produkter i salongens egna webshop!

Webshop

Maria Nila

Maria Nila erbjuder ett brett utbud av exklusiv färgbevarande hårvård och styling. I deras svenska produktionsanläggning utvecklas och framställs varje enskild produkt i Maria Nilas sortiment. Noggrant och passionerat väljer deras utvecklare och kemister ingredienser som därefter förädlas till en färdig produkt. Genom att driva och ha kontroll över hela processen, från idé till produkt, kan Maria Nila garantera sunda arbetsvillkor och hög kvalitet på ingredienser och förpackningar. Det är Maria Nilas nyckel till framgång. Oavsett vilken hårtyp du har eller vilket resultat du eftersträvar finns en produkt som passar dig.

Maria Nila Palett

Upptäck PALETT från Maria Nila, en fyra delars färgbevarande hårvårdsserie. Varje del består av ett schampo, balsam och en hårmask. Eftersom varje hårtyp behöver olika typer av vård så har varje del fått en specialingrediens som ger unika egenskaper och gör produkten perfekt för din hårtyp.

Maroccanoil

En fantastiska olje-behandling som gör håret glansigt, mjukt och lätthanterligt. Moroccanoil's formula gör inte bara håret mjukt och glansigt. Det förbättrar även det faktiska skicket av håret för att göra håret starkare för varje gång man använder dessa produkter. "We are proud to have created a new haircare category, and even as we grow, to always remain unique in our industry."

Purminerals

Pürminerals innehåller den absolut högsta kvalitén på mikroniserade mineraler.Genom att kombinera rena mineralpigment med hudvårdande ingredienser som ger bevisade resultat är detta både hudvård och makeup.

Hempz Body Care

Våra bodylotions, bodyscrub och lip balm är sköna och lyxigt kroppsvårdande produkter, som doftar ljuvligt. Alla produkter är berikade med 100% ren, naturlig hampafröolja som vårdar, skyddar och återfuktar huden. Produkterna är fullproppade med antioxidanter, aminosyror och vitaminer som är viktiga för hudens hälsa och välmående. Varje produktserie har sina unika egenskaper och doft. Det är lätt att hitta sin personliga favorit av daglig kroppslyx!

Hempz Hair Care

Härligt lyxiga förpackningar med ett väldoftande innehåll. Berikade med naturlig hampafröolja, vitaminer, essentiella fettsyror och aminosyror. Alla produkter är färgbevarande och skyddar håret mot värmestyling och skadliga UV-strålar. De är fria från sulfater, gluten och parabener, 100% vegan.

Olaplex

Olaplex är en behandling där även konsumenten själv kan behandla och bygga upp kvaliteten mellan frisörbesöken. Olaplex kan användas i alla typer av kemiska behandlingar som man utför hos frisören! Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet. Olaplex är skapad med avancerad kemi och forskning i framkant, som dessutom skyddas av åtta världspatent.

Lash for lash rengöring

Denna rengöring som är speciellt framtagen för fransförlängning ger ett underbart mjukt väldoftande skum, som rengör fransar och ansikte på djupet. Den är berikad med aloe vera och jojobaextrakt för att skydda huden. Jojoba och aloe veran är ekologiskt odlat.

Blomdahl

Med sterila produkter, hygieniska metoder och hudvänliga smycken sätter vi alltid din hud och din hälsa främst. Av extra hänsyn till barnen har vi utvecklat medicinsk dubbelhåltagning, för att det ska gå snabbare, utan att kompromissa med säkerheten. Vi har även Blomdahls allergifria örhängen till försäljning.