NBE DEEP SKIN

Med denna högteknologiska apparatur kan du uppnå resultat du inte trodde var möjliga. Med en Nannic NBE Deep Skinbehandling får huden ett lyft som gör att den ser yngre och slätare ut.

Den nya generationens microneedling utan nålar! En mekanisk peeling rengör huden på djupet kombineras med en revolutionerande mikrokanalsteknik och specialutvecklade serum från Nannic. De aktiva ingredienserna kan genom de små mikrokanalerna effektivt slussas ner på djupet mellan cellerna och bekämpa olika hudproblem. Tack vare de patenterade verktygen med unika konformade kirurgiska nabbar av nylon kan små kanaler skapas mellan cellerna i huden (öppna ungefär 15 minuter) utan risk risk för blödningar. En smärtfri behandling som inte stressar eller skadar huden.

Apparaturen har tre unika verktyg; Ablator, Infuser och Corrector. Till alla verktyg används sterilt förpackade engångsapplikatorer av kirurgiskt nylon vilket gör behandlingen säker och hygienisk utan risk för infektioner.

Med den djuprengörande ABLATORN genomförs det en effektiv mekanisk peeling i form av hudslipning/ microdermabrasion som effektivt avlägsnar döda hudceller, rengör huden på djupet samt stimulerar hudens naturliga system för återuppbyggnad utan att skada huden. Den förbereder och förbättrar hudens förmåga att ta upp aktiva substanser vid kommande behandlingar.

Den djupgående INFUSORN och Correctorn har patenterade specialutvecklade konformade "nabbar" av kirurgisk nylon för att öppna upp och skapa små unika mikrokanaler mellan cellerna så att de högkoncentrerade specialutvecklade serumen kan effektivt kan slussas djupt ner i epidermis utan att skada hudens stuktur. Denna unika mikrokanalsteknologi skapar upp till 70 000 små mikrokanaler per minut för optimal absorbtion av aktiva substanser.

Resultaten är omedelbara och spektakulära. NBE Deep Skin går mindre djupt än traditionella apparaturer av samma typ men åstadkommer en djupare och effektivare påverkan utan risk för blödningar eller infektioner.

Pris: 1495:-