PRX t33

RX-T33 är nästa generations ”Art of Antiageing” som, med få eller inga sociala begränsningar, möter dagens och morgondagens kunders behov av effektiv och resultatinriktad antiåldrandevård. Behandlingen utförs utan injektioner och ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet ”plumping”-effekt och reducering av rynkor och linjer. Jämnar ut hudton/pigmentförändringar och ger omedelbar lyster. För alla hudtyper och årstider. Enskild behandling eller kur om vanligtvis 4-6 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum.

Du får med dig speciellt utformade produkter att använda i 6 dagar efter varje PRX t33 behandling. Dessa produkter gör att behandlingen förstärks och säkrar ett mer långsiktigt resultat.

Microneedling Dermapen 4

Dermapen4 orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig
reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas
även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och
kondition.

 

Microdermabrasion (60 min)

Rengöring, AHA-peeling, slipning av översta hudlagret med diamantslip med vakuum som suger upp döda hudceller, portömning, massage med ultraljud som stimulerar kollagenbildningen och reducerar fina linjer och rynkor. Behandlingen har en lyftande effekt, ökar blodcirkulationen, mask anpassad till hudtyp, avslutande produkter.

Ansiktsbehandling Lyx (90 min)

I denna långa, lyxiga & avslappnande behandlingen ingår dubbel rengöring,  Booster, AHA peeling, uppvärmning, portömning, extra lång massage av ansikte, hals & dekolletage, specialmask & vår underbara ögonmask, avslutande produkter.

Här ingår även Färg av fransar & bryn + Plock/vax av bryn.

 

Ansiktsbehandling Classic / Djuprengöring (60 min)

En ansiktsbehandling som passar alla. Det som ingår är Rengöring, hudanalys, AHA-peeling (KEMISK PEELING), skön ansiktsmassage ELLER Portömning (Beroende på behov väljer vi detta tillsammans), passande mask & avslutande produkter valda efter till din hudtyp och hudtillstånd.

(Classic – passar för torr och mogen hud då vi fokuserar vi på fukt, massage och antiage produkter.)

(Djuprengöring – är speciellt ägnad till dig som har mycket orenheter, pormaskar glansigt ansikte med överproduktion av talg eller acneutslag.
Det är en anti-bakteriell ansiktsbehandling med rengöring i fokus där vi avslutar med en lugnande, djuprengörande mask och produkter som balanserar och mattar ner huden.)

Esse spa behandling ( 60 min )

Denna behandling är perfekt för dig som är ute efter att njuta och slappna av & samtidigt få en fuktboostrad & sammetslen hud.
Här lägger du dig på en varm brits, vi behandlar ansikte, hals och dekolltage. Vi använder oss av varma handdukar, 
Dubbel rengöring, dubbel peeling, skön massage, ögon, läpp och ansiktsmask. Hand eller hårbotten massage medans du ligger med masken. Avslutande produkter.

Kurbehandlingar (max 3 veckors intervall mellan behandlingarna)

Alla hudtyper (30 min)
Oren hud inkl. portömning (45 min)
Rygg (45 min)

Ansiktsbehandling Express (30 min)

Rengöring, Kemisk peeling, passande mask & avslutande produkter valda efter till din hudtyp och hudtillstånd.

Välj mellan:

Summerglow (Limited edition) – Denna behandling ger fukt och magisk lyster.

C-Vitamin- Här boostar vi huden med  näring och C-vitaminer

Age reverse – Vi använder oss av ingredienser som skjuter fram åldrandet och fyller hudcellerna med collagen och hyaloron.

Ögon – Fokus Ögon! Ögonområdet är där de flesta har linjer och påsighet, här blir det ett lyft för blicken med massa fukt på den här känsliga huden samt färg av fransar och fix av bryn.

Ryggbehandling (45 min)

Rengöring, peeling, packning+uppvärmning, portömning, massage, mask & avslutande produkter.
Perfekta behandlingen för dig som antingen har orenheter på ryggen eller som helt enkelt vill njuta av en skön behandling och förebygga stela muskler i nacke och axlar.

Fransar och bryn

Formning av bryn, plock/vax (20 min)
Färgning bryn ( 20 min)
Färgning & Form bryn (30 min )
Färgning fransar (30 min)
Färgning fransar & bryn + Form (45 min)

 

Vaxningar

Hela ben
Halva ben inkl. knä
Rygg + axlar (män)
Bröst (män)
Mage
Bröst + mage
Armar
Bikini
Armhålor
Haka
Överläpp + haka
Överläpp
Vax ansikte

 

Retinolbehandling (30 min)

Exuviance Radiance peel- Är en högeffektiv retinolpeeling. En snabb behandling med rengöring, lätt massage, mask och avslutas med retinol-ampull som vi penslar på som du sedan själv tvättar bort hemma efter 8 timmar (eller efter rekommendation från din hudterapeut).
Huden kan fjälla efter 2-3 dagar (detta pågår i ca 3-4 dagar.) Efter detta får du superfina resultat där du förnyar hudens spänst och smidighet, samt minimerar rynkor och jämnar ut hudtonen.

Browlift- browlamination (60 min)

En keratinbehandling som ger brynen ett lyft och gör dom fluffigare & fylligare. det ger ett naturligt resultat då man gör detta på de egna brynen. Man behöver inte ha brynen uppkammade efteråt, utan det går att forma hur man vill & de stannar på plats. I behandlingen färgar & formar vi även brynen. Samtidigt tillför man vitaminer, mineraler & proteiner till stråna.

Våra produkter är bland de skonsammaste på marknaden och ger en riktig boost då de är berikade med såväl Aloe Vera som Jojoba.
Håller i 6-8 veckor.

Lash lift (105 min)

Stärker, förlänger, färgar och böjer dina egna fransar.

Freezepen (20 min)

Få bort oönskade fläckar/ vårtor/ skintags m.m (Eventuellt behövs en läkarbedömning först)