OBS: Just nu har vi inte möjlighet att ta emot nya sett fransar!

Vill du ha långa och fylliga ögonfransar? Sådana som man lägger märke till? - Då har du kommit rätt! Välkommen till fransförlängning på Studio Younique. Fantastiska resultat som ger dig långa, vackra fransar som ser naturliga och äkta ut!

Vi på Studio Younique jobbar med produkter från Lashforlash! Vi använder oss av
C, CC och D-böjda minkfransar, som är de mest eftertraktade på marknaden. Vi har svarta, naturbruna och även färgfransar om man vill ha en effekt. Fransarna finns i flera olika längder för att passa just dina önskemål! Vi arbetar med både singel och volymfransar, då dessa ger en naturlig look och ger det absolut bästa estetiska resultatet.

Singelfransar

Den klassiska fransförlängningmetoden som går ut på att man sätter en frans på varje natulig frans. Dessa är 0,12 - 0,20mm i tjocklek.
Vi kommer tillsammans överens om vilket resultat som ska uppnås. Du som kund väljer vilken effekt du vill ha, om det ska se diskret och naturligt ut eller mer extremt och glamouröst, längd och tjocklek på lösfransen anpassar vi efter dina egna naturliga fransar. Antalet fransar man själv har kan variera allt mellan 5o till 15o fransar/öga. Vi fyller på alla fransar, förutom baby-fransar som ska växa i fred.

Förutsatt att fransförlängningen underhålls rätt enligt skötselråden, brukar de sitta tills den egna fransen ramlar av. Därav är varaktigheten väldigt individuell och beror främst på var dina egna fransar befinner sig i utbytescykeln. Den naturliga livslängden på våra egna fransar är ca 4-8 veckor, man tappar dom i olika intervaller och eftersom de nya fransarna fästes vid dina egna, följer de med när dina egna lossnar. För att behålla ett snyggt och fräscht resultat görs en ”touchup-behandling” ca var 3:e vecka. Väljer du att inte göra en påfyllning så lossnar dina sista extensions efter ca 6-8 veckor. Hos oss tar en fransförlängning ca 60-120 minuter att utföra. (Påfyllning ca 60 min) och under denna tid har Du chans att ligga och slappna av och njuta av lugn musik...

Volymfransar / Russian Volume

Volymfransar är den absolut senaste och hetaste tekniken inom fransförlängning! Tekniken innebär att man istället för att sätta en frans på varje naturlig frans som i singentekniken, sätter ett litet knippe med mellan 2-5 fransar. Dessa är mycket tunna, endast 0,07mm vilket gör att man kan sätta fler fransar. Metoden är även kallad 2D, 3D, 4D osv. vilket menas med antal fransar man sätter på den egna fransen.
(OBS: Detta är inte flares!).

Metoden är lika skonsam, om inte skonsammare än singelfransar då dessa väger extremt lite och är väldigt tunna och lätta. De flesta upplever även att det håller bättre. Detta ger ett fylligare resultat med mycket volym och ”fluff” på ett naturligt sätt.
Ett nytt set tar ca 2,5-3 timmar att göra (påfyllning ca 95 minuter).

De flesta brukar bli så nöjda att de vill fortsätta med fransförlängning. Hoppas du trivs i dina nya fransar!

Inför behandlingen:

Om du har ljusa fransar kan de färgas om så önskas, dock senast 48h innan fransförlängningen. (Du har möjlighet att fixa det hos oss!)

När du kommer till behandlingen ska du ha tagit bort all eventuell ögonmakeup, krämer och dylikt.. (limmet fäster inte ordentligt på produktrester)

Det går bra även för de som har linser, men linserna ska helst tas ut innan behandlingen börjar.

Om du är allergisk mot lim eller har ögonsjukdomar, måste du informera oss om detta.

Du bör vara frisk när du kommer på behandlingen, om du är förkyld mm ska du helst boka ny tid (pga. rinnande ögon osv.)

Skötselråd / Att tänka på efter behandlingen

• Tvätta inte ögonen på minst 24 timmar efter behandlingen. Detta för att ge limmet full möjlighet att härda, att låta ögonfransarna lufttorka är det absolut bästa sättet!

• Tvätta fransarna morgon och kväll med anpassad rengöring (lashforlash fransrengöring med tillbehör finns hos oss!)

• Under hela perioden du har fransförlängning ska du undvika produkter som innehåller olja på ögonområdet. (Olja löser upp limmet.)

• De flesta upplever att mascara inte behövs. Vill du ändå använda mascara, har vi en här på salongen, speciellt framtagen för ögonfransförlängning. (OBS: Använd ej vanlig mascara, innehåller olja)

• Undvik helt och hållet att gnugga och pilla i ögonen/fransarna, var försiktig när du torkar ansiktet och försöka att inte sova med ansiktet direkt mot kudden.

• Det går utmärkt att åka på solsemester och bada med fransförlängning. (Behandling är även väldigt populär inför t.ex. bröllop, då man slipper rinnande mascara)

• Dra aldrig bort dina extensions, då följer även din naturliga frans med!

• Var beredd på att man kan uppleva att ens egna fransar är glesare när man slutar med fransförlängningen. Detta beror inte på att de är glesare utan att man vant sig vid de andra, man blir storleksblind. Det kan hända att dina ögonfransar inte är i gynnsam fas vid borttagningen och ser tunnare ut men de återhämtar sig snabbt till sitt ursprungliga utseende.

Kontakta oss direkt vid eventuella frågor eller problem. Vid eventuell reklamation ska detta informeras direkt!

Vi gör inte påfyllning vid fransförlängning gjord på andra salonger, utan det blir nytt set då det i de flesta fallen inte matchat våra fransar vilket inte ger något bra resultat, kom gärna förbi och visa om du är tveksam.

Priser

Fransförlängning singelfransar 995:-
Påfyllning singelfransar 500:-

Fransförlängning volymfransar 1200:-
Påfyllning volymfransar 650:-

Fransförlängning Black Diamond 1100:-
Påfyllning Black Diamond 580:-

Borttagning av fransar 220:-

Påfyllning av fransar gäller inom 4 veckor. Efter det gäller nytt set.

Black Diamond / Flatlashes

Våra platta fransar, flat lashes, som heter Black Diamond. Dessa fransar är intensivt svarta och ger ett intryck av mycket tjockare lösfransar, trots att en Black Diamond frans endast väger som en 0,15 klassisk singelfrans gör de dina kunder nöjda för det ser nästan ut som fyllig volym. Våra Black Diamond ser ut att ha en tjocklek på 0,20-0,25.
Dessa fransar ha en otroligt mjuk känsla och kunden får en intensiv mascara look utan att känna att hon har fransförlängning.

Black Diamond Volym

Våra nya tunnare platta Black Diamond. Dessa fransar ger kunden det bästa av två världar.
De får mjukheten och fluffet av volym och mascara känslan frpn de vanliga Black Diamond.
Det största fördelen är för dig som stylist som nu kan skapa en design som nästan ser ut som vanlig volym men på bråkdelen av tiden. 2 st Black Diamond Volym väger som en 0,15 singelfrans.
På bilden nedan är det 2D volym applicerat.